jueves, 15 de diciembre de 2011

MENÚ PER AL SOPAR MARIDATGE DEL PRÓXIM DIJOUS 29 DE DESEMBRE


Sopar maridatge amb els vins de vinyes Domènech el 29 de desembre al Topik

Amanida d´alcachofes, crema de  formatge Payoyo i  filet d´anguila fumada

Caneló fred de fulla de Garnatxa ple de tonyina  blue finn, taboulé de verdures i toc d´espécies

BANCAL DEL BOSC. 6 mesos criança, Garnatxa, Cabernet, Syrà

Arrós caldós de nécores, ragout de conill de bosc i trompeta de la mort

FURVUS. 12 mesos criança, Garnatxa, Merlot


Oca (Ganso) amb taten de poma i salsa de calvados amb anís

TEIXAR. 14 mesos criança, Garnatxa Peluda 100%

100% Txocolata amb toc de fumat

Places limitades

Per a més informació i reserves 934510923


No hay comentarios:

Publicar un comentario