lunes, 30 de enero de 2012

CURS DE CAÇA AMB SOPAR




El proper dilluns dia 6 de febrer després de les varies ugeréncies rebudes realitzarem un curs/sopar de caça on a part d´explicar la filosofia i enseñar a cuinar caça la tastarem, tindrem l´oportunitat de probar becada, cérvol, perdiu de pota roja, porc senglar i llebre, tot maridat amb un bon vi negre potent perqué resalti les espécies amb les quals haurem maridat les peces.
Les places són limitades, el curs/sopar és realitzarà al mateix Topik del carrer Valéncia 199, começarà a les 19:00h i té un cost de 55€ tot inclós.
Ademés del curs tindrem la posibilitat de realitzar una vertical de Pater desde el 2002 fins al 2007 de la mà dels comentaris del seu productor en jaume de Ficaria vins, una gran oportunitat per veure l´evolució d´aquest monovarietal de garnatxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario