El passat diumenge dia 15 de juliol el restaurant Topik va realitzar un curs de sushi al centre comercial La Maquinista dintre de les jornades d´opertura de la terrassa del mateix centre comercial on també varen participar profesionals de la talla d´Ada Parellada, Montse Estruch, Josep Maria Gotarda, Espai Sucre i Luis de Buen.
Durant el curs els asistents varen poder asistir a una demostració del complicat art de fer sushi amb el mestre Komuta veient com es feien peces com l´uramaki, tekamaki, futomaki, sakemaki, yasaimaki,..., técniques de cocció de l´arrós, tall del peix, condimentació així com de tall.
Dintre dels cursos que oferim al Topik cal a dir que els rependrem a partir del més de septembre amb temàtiques tant interesants com el sushi amb l´ajut del mestre Komuta, la caça on tornarem a cuinar peces com la becada, el senglar, el cérvol, maridat amb una vertical de vins, els arrossos del Topik, on ensenyarem els secrets per a fer un bon arrós partint d´un bon caldo, plats japonesos, com apendre a fer diferents nplats de la cultura japonesa i més sorpreses.
Us mantindrem informats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario