El passat dimarts dia 18 varem oferir un nou sopar per encàrrec, en aquest cas es tractaba d´un maridatge de vins francesos seleccionat expressament pel nostre amic i gran profesional Albert Hernandez de Primeras Marcas qui ens va preparar expressament unes bones notes de cata junt amb les fitxes de cada vi:
Louis Latour Viognier
Petit Chablis
Leon Beyer Riesling
Brédif Vouvray Chenin Blanc
Laudocette Pouilly Fume
Pinot Gris Rebauville
Els formatges varen ser de la zona de la Savoie francesa i el nord d´Itàlia
1. ROBIOLA 3 LATTI Brescia Itàlia
2. TOME DE SAVOIE FERMIER Savoie França
3. REBLOCHON FERMIER AOC Savoie França
4. ABONDANCE FERMIER Savoye França
5. BEAUFORT AOC Savoye França
6. STRACHITUNT Bèrgamo itàlia
A part un menú de quatre plats combinats perfectament amb els vins.
En altres ocasions varem poder oferir sopar temàtics amb formatges i vins del nord d´Itàlia, Catalunya,...
No hay comentarios:
Publicar un comentario