domingo, 18 de diciembre de 2011

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU


Desde el Topik volem desitjar-vos a tots un molt bon nadal i un feliç any nou, les nostres perspectives per al 2012 són simples:continuar intentant fer les coses ven fetes, amb amor, pasió i ganes de treballar, al 2012 volem continuar amb els sopars maridatge amb noves bodegues com Mas Candi, Primeras Marcas, Celler Uve,....activitat que ens fa molta il.lusió ja que ens permet unir-nos amb els productors de vi per tal de poder-nos fer més forts.
També volem continuar amb els cursos de cuina que realitzem al Active Cooking del carrer Provença de Barcelona amb la tercera  edició del curs d´arrossos el 9 de gener per qui es va quedar fora les dues primeres edicions, un altre de caça, altres de peix, carn,...., fer el difícil fàcil per a que tothom pugui apendre a cuinar amb la nostra filosofia.
També seguirem amb les receptes setmanals al Entre Hores tots els dilluns després del noticiari de la 1 amb noves propostes.
També estarem dintre del certàmen d´Alimentària a Bcn Vanguardia, fet que ens fa molta il.lusió ja que és la fira de la nostra ciutat, Barcelona.
Gràcies a tots i bon nadal i feliç any nou

No hay comentarios:

Publicar un comentario