miércoles, 2 de noviembre de 2011

MIQUEL COCA, UN DELS GRANS DEL VI, AL TOPIK
Estem de sort al Topik, seguint en la nostra línea de sopars maridatge el proper dijous 24 de novembre a partir de les 21h, hem tingut la gran noticia de poder contar amb un gran entre els grans del vi d´aquest país, creador de grans vins com en Mas D´En Gil o el seu projecte Coca i Fitó, és un honor, a part de tos els grans que han passat ja com en Puig, de tindre en Miquel Coca explicant-nos el seu savoire fare tant al Montsant com a Terra Alta, projecte de vins singulars que varen portar a terme el 2006
En aquest sopar tindrem l´oportunitat de probar:
Jaspi Blanc D.O.Terra Alta, 70% Garnatxa Blanca i 30% Macabeu, un vi jove de criança amb lies, garnatxa blanca fresca i untuosa, fruital, mineral i potent en boca.
Coca i Fitó Rosa, 100% Sirà, madurat 3 mesos en botes de roure francés i en botes de cirerer, molt afruitat i de grans notes balsàmiques, molt llaminer.
Jaspi Maragda, vinyes velles de Garnatxa 45%, Carinyena 25%, Sirà 25% i Cabernet Sauvignon un 5%, molt carnós, llaminer, amb una criança de 12 mesos en botes de roure francés i americà.
Coca i Fitó 50% Sirà, 30% Garnatxa i 20% Carinyena, 12 mesos en bota de roure francés i americà, vi amb gran delicadesa i elegància femenina, molt floral i mineral amb un gran pas en boca.
Esperem que el menjar pugui estar a l´altura d´aquests grans vins, us mantendrem informats del menú i de les places.

No hay comentarios:

Publicar un comentario