miércoles, 5 de octubre de 2011

SOPAR MARIDATGE AMB ELS VINS DE CASTELL DE PERELADA DIJOUS 20 D´OCTUBRE



SOPAR MARIDATGE AMB ELS VINS DE CASTELL DE PERELADA D.O.EMPORDÀ DIJOUS 20 D´OCTUBRE

Ja tenim aquí el sisé sopar maridatge del Topik, en aquest cas tindrem els vins de Castell de Perelada D.O.Empordà maridats amb uns plats creats especialment per al sopar:

Coca de foie amb sardina fumada de Barbate
Sauvignon Blanc 2008

Caneló de pintada trufada  amb betxamel de rosinyols
5 Fincas 2005

Arrós d´escamarlans, alcachofes, mini sepionets i lletons de xai caramelitzats
Finca Espolla 2006

Rémol amb cresta de gall, `parmetier de mostassa i salsa fina de rostit de vedella
 Finca la Garriga 2006

Charlott de poma amb briox canigo i savayone de calvados
Garnatxa dolça de l´Empordà

Places limitades

No hay comentarios:

Publicar un comentario