Al Topik hem creat un menú especial per acavar i començar l´any de la millor forma posible amb una selecció de vins maridats amb els plats.
MENÚ
ESPECIAL CAP D´ANY
Tartare de navalles i alcachofes
Tartare de navajas y alcachofas
Garota de mar gratinada
Erizo de mar gratinado
Homenatge a la tonyina en tres parts (ventresca,
morillo i llom alt)
Homenaje al atún en tres partes (ventresca, morillo y
lomo alto)
Caneló de llamàntol amb bolets i betxamel del seu
corral
Canelón de bogavante con setas i bechamel de su coral
Peix de llotja amb salsa d´algues i bolets japonesos
Pescado de lonja con salsa de algas i setas japonesas
Faisana a la catalana
Faisana a la catalana
El postre del 2013
El postre del 2013
75€ tot inclós/todo incluido
Mas Candi Desig
Cérvoles 2006
Juve Camps rserva familiar magnum
No hay comentarios:
Publicar un comentario