miércoles, 5 de diciembre de 2012

CAP D´ANY AL TOPIK



Al Topik hem creat un menú especial per acavar i començar l´any de la millor forma posible amb una selecció de vins maridats amb els plats.




MENÚ  ESPECIAL CAP D´ANY

Tartare de navalles i alcachofes
Tartare de navajas y alcachofas

Garota de mar gratinada
Erizo de mar gratinado

Homenatge a la tonyina en tres parts (ventresca, morillo i llom alt)
Homenaje al atún en tres partes (ventresca, morillo y lomo alto)

Caneló de llamàntol amb bolets i betxamel del seu corral
Canelón de bogavante con setas i bechamel de su coral

Peix de llotja amb salsa d´algues i bolets japonesos
Pescado de lonja con salsa de algas i setas japonesas

Faisana a la catalana
Faisana a la catalana

El postre del 2013
El postre del 2013

75€ tot inclós/todo incluido
Mas Candi Desig
Cérvoles 2006
Juve Camps rserva familiar magnum

No hay comentarios:

Publicar un comentario