Ja està aquí una nova edició dels sopar maridatges del Topik, en aquest cas hem volgut comptar amb un dels cellers més importants de la Terra Alta, una zona una mica desconeguda, celler de Gandesa el qual tenim un especial carinyo ja que al igual que nosaltres donen un producte fruit d´un molt bon treball.
SOPAR MARIDATGE AMB ELS VINS DE BÀRBARA FORÉS
Petita Clotxa d ´aperitiu acompanyada de
Tartare de calamar cru amb salsa d´algues al oli d´oliva
Maridatge:Rosat Bàrbara Forés 2011
Coca de calçots, bacallà semifumat i romesco japonés
Maridatge:Blanc Bàrbara Forés 2011
Arrós de llebre, galera i llengua de bou
Maridatge:El Templari 2009
Senglar de la Terra Alta a la garnatxa negra
Maridatge:Coma D´en Pou 2006
Menjar blanc tarraconí
Maridatge:Dolç Bàrbara Forés
Places limitades
Per més informació o reserves 934510923
No hay comentarios:
Publicar un comentario