Aquest petit celler busca la complicitat amb el paisatge, treballant les nostres varietats autòctones i recuperant-ne d’antigues catalanes, gairebé desaparegudes.
Quatre joves pagesos amb estudis de viticultura, enologia i alguns amb practiques a la Bourgogne; es varen unir per crear els propis vins que obtenen de les vinyes plantades en el seu dia pels seus avis.
Quatre joves pagesos amb estudis de viticultura, enologia i alguns amb practiques a la Bourgogne; es varen unir per crear els propis vins que obtenen de les vinyes plantades en el seu dia pels seus avis.
SOPAR MARIDATGE AMB ELS VINS DE MAS CANDI
26 DE GENER DE 2012
Amanida de Anémones, ostra i popets amb aigua de mar
Maridat amb Cava Sumoll Xarel.lo
Gratinat de bou de mar i verdures
Maridat amb Qx Xarel.lo 100%
Arrós de xai, trompeta de la mort i txipirons
Maridat amb les Forques 100% Cabernet sauvignon
Porquet d´Extremadura amb terrina de polenta i salsa de miso
Maridat amb Can 28 Negre 100% Mandó
Flan de Baileys amb gerds
Maridat Pecat Noble 100% Malvasia
Places limitades
No hay comentarios:
Publicar un comentario