Aquestes són algunes de les tapes que realitzarem el proper dimarts 5 de juliol a la tenda Cooking a partir de les 17h,dintre de la série de cursos sobre arrossos, peixos, carns, pastes,... que L´Adelf Morales realitzarà cada més,a part parlarem una mica de la filosofía del Topik a l´hora de pensar tapes influenciant-nos en altres cuines com l ´ásiàtica, la manera de combinar perfectament sabors sense pecar de salat, picant, dolç, amarg,...
Les places són limitades per tal que les explicacions als asistents siguin més clares, grups reduits de 15 persones, les mateixes tapes es podran degustar.
CURS DE TAPES DIMARTS 5 DE JULIOL COOKING
Caneló fred d´ànec (harumaki) , verdures i salsa agredolça pekinesa
Les patates braves japoneses del Topik amb caviar d´arenque i wasabi
Coca de sardina marinada, vinagreta de fruits del bosc i amanida d´herbes
Tapeta de txipiró, patata amb salsa de rostit i oli de Cecina
Milfulles de poma caramelitzada, sobrasada, pebrot del piquillo i formatge brie amb salsa de mel, soja i llima
No hay comentarios:
Publicar un comentario