Desde el próxim 2 de maig i durant vuit dilluns de 20h a 22h tinndrà lloc al espai de Cooking del carrer Provença 249 el curs de cuina japonesa que faran la revista Cuina juntament amb el cheff del restaurant Topik de Barcelona Adelf Morales, qui ensenyarà als asistents técniques i receptes apreses durant l´estància de casi dos anys al Japó a diferents restaurants de cuina tradicional i moderna japonesa.
Es tracta de fer veure a la gent que la cuina japonesa no només consta de sushi, tempura,... sinó que ofereix un ventall de receptes i de plats desconeguts, cada día estarà enfocat en una temàtica diferent, ja sigui pastes, fregits, marinats, tall de peix, ... i coneixer l´infinitat de productes que té la cultura culinaria japonesa, inclús una de les clases l´impratirà el Cheff Adelf Morales juntament amb el sushi man del Blue Finn de Llavaneras, així com un dia l´asisténcia del senyor Yashima, qui disposa d´un negoci d´importació del Hamachi (lecha) desde Austràlia, peix molt apreciat al Japó.
Totes les clases aniran acompanyades de la degustació del que es menjarà i maridades amb caves Llopart.
Les places són limitades, per a més informació podeu anar a http://www.cuina.cat/ca/cursos-de-cuina.php
Us esperem.
No hay comentarios:
Publicar un comentario